Eilen ajelimme Kokkolaan ryhmänäyttelyyn, kotoa lähtivät näytille Unni, Rico ja Jatsi, matkalta otin kyytiin Sirpan ja Nastan, menossa mukana myös Kille, Late ja Nappula. Tuomarina toimi Pekka Teini ja tulokset menivät näin:

Jehnajan Humpappaa "Late" JUN ERI3

Jehnajan Kimurantti "Kille" AVO ERI

Jehnajan Kamfertti "Rico" AVO ERI1, SA, PU1, SERT, VSP, FI MVA

Jehnajan Nappula "Nappula" JUN H

Jehnajan Neilikka "Nasta" JUN ERI2

Kontioharjun Iltatähti "Unni" AVO EH4

Jehnajan Jetsulleen "Jatsi"  VAL ERI3, SA

Lisäksi esitimme kasvattajaluokan tuloksella KASV1, KP, ROP-KASV (Rico, Late, Nasta ja Jatsi). 

Kasvattajaluokan arvostelussa sanotaan näin:

"Ryhmässä 2 urosta ja 2 narttua. Parasta ryhmässä on selkeät sukupuolileimat. Kaikilla ryhmän koirilla erinomaiset luonteet ja terveet rakenteet. Karvapeitteet ovat laadultaan kunnossa ja koirien voimakkuusasteet ovat tasapainossa. Kasvattaja tekee hyvää työtä kotimaisen rodun eteen, josta kotimaisen rodun tuomari voi olla kiitollinen."

Oli kyllä hieno päivä, kiitokset siitä Juulialle & Nappulalle, Millalle & Killelle, Annelle & Terolle & Latelle ja Sirpalle & Nastalle! :)

Minä siellä näyttelypaikalla taas töpeksin.. Nastan esiintymisen jälkeen ajattelin kaivaa Jatsin häkistä valmiiksi kehän laidalle ja äkkäsin sitten sieltä viereisestä häkistä Unnin. En sitten yhtään muistanut, että koko koira on matkassa. :D Avoimen luokan nartut olivat jo arvosteltavana, onneksi ehdittiin vielä Unnin kanssa mukaan. :)

Jennikin oli tällä kertaa kehässä kasvattajaluokassa Jatsia esittämässä ja hyvin meni. Jospa tyttö uskaltautuisi kehään vastakin. Paljon on kuvia kamerassa, osa minun ottamia ja osa Jennin. Laittelen niitä sitten, kun saan ne koneelle, jos vaikka huomenna ehtisin..

Jatsin juoksuja odotellaan ja voi olla, että se ei nyt osallistu näyttelyihin vähään aikaan. Pohjavilla on jo ihan irti, joten pian se varmasti juoksunsa aloittaa..

Viime viikolla tuli Laten prcd-PRA geenitestitulos, joka on kantaja/B, Milkan tulosta vielä odotellaan..