Pennut kasvavat ja vauhtia piisaa. Toisiin koiriinkin ollaan tutustuttu sen verran, mitä Jatsi äityli antaa luvan tutustua (yksi kerrallaan saa olla muiden joukossa, että sitä voi pitää silmällä..). Jatsi on kyllä mielettömän hyvä ja tarkka äiti. Se selvästi nauttii äitinä olemisesta.

Kukaan pennuista ei tunnu toisia koiria pelkäävän. Elli on eniten kiinnostunut lapsukaisista ja se haluaisi kovasti leikkiä niiden kanssa.

Tänään otin jälleen uusia kuvia penskoista, tässä niistä jokunen ja samalla joku sanakin jokaisesta. :)

Nappula edelleen vähän kummastelee ulkoilemista, tänään se oli jo vähän reippaampi. Kyllä sekin vielä tottuu siellä olemaan. Pieni on muutenkin paljon reipastunut, olen tarkoituksella lakannut sitä paapomasta. Ensimmäisenä se on ruokakupilla ja on jo pikkuhiljaa alkanut pitämään muutenkin puoliaan. Kovasti se touhuaa ja tykkää olla sylissä hellittävänä. Tämä on Jennin suosikki ja varmasti on hoivannut pentua niin, että lapsiin se on ainakin tottunut.. :)

 

Napero on todella vilkas pikku neiti, koko porukan vilkkain. Kokoa sillä on Nappulan kanssa saman verran, mutta vauhtia löytyy enemmän kuin kaikista muista yhteensä. :) Ulkonakin se ehti jo maistella kaikkea, mitä huomasi maistamisen arvoiseksi. Valitettavasti tästä tytöstä ei löydy kuin yksi heikohko kuva (siellä se mutustaa jotain.. :D ).

 

Napakka on rohkea ja touhukas tyttö. Se leikkii paljon Naperon kanssa, eikä se ainakaan aina jää toiseksi. :) Ulkona sillä on mielettömän hauskaa ja se juoksee ympäriinsä uteliaana tutkien uutta ympäristöä. 

 

Nassikka on melko rauhallinen pentu. Se on sellainen "kaikkien kaveri". :) Se ei juurikaan pure (leikkiessään tietysti muita pentuja saattaa vähän maistella) ja se aina istuu katselemaan meininkiä kylmän viileästi. :) Kun otan kameran esiin, niin se ihan kuin asettuisi kuvattavaksi. Ulkona se ei hirveästi riehu, mutta ei sitä näytä pelottavankaan. Se vain tarkkailee menoa ja meininkiä. :)

 

Neilikalla aina häntä heiluu ja se juttelee, kun sille puhutaan. Joko se haukkuu tai pitää jotain muuta ihme ääntä. :) Tällä tytöllä tuntuu olevan luonnettakin jonkun verran, se ei tykkää jäädä häviölle leikeissä. Alimmaiseksi se ei sitten juurikaan ikinä jää. Neilikka leikkii mieluusti veljensä Nasevan kanssa (ovat lähes saman kokoisia ja oloisia). Ulkona oleskellaan lumella, mutta märkä maa vähän inhottaa ja siellä kävellään vähän tuumaillen.

 

Naseva, ainoa poika joukossa, on melko vilkas ja vauhdikas lapsi. Kyllä ne tytöt välillä sitä vähän kiusaa, mutta osaa se hanttiin laittaa. Poika tykkää kiivetä syliin huomiota hakemaan ja ihmisen kanssa leikkiminen on todella mukavaa. Ruokakupilla poika on melko nopsasti (heti Nappulan jälkeen) ja se kyllä ahmisi toistenkin eväät.