Reilu vuosi sitten ostin tuon meidän koirankuljetus ajoneuvon, Renault Lagunan, jota piti ensin puolisen vuotta haaveilla ja se piti Seinäjoelta asti hakea.

Viime talvena se oli remontissa vaihdelaatikon vuoksi. Oli tarkoitus purkaa koko laatikko, mutta onneksi siitä oli irronnut vain vaihteensiirtäjän sokka ja laskuakaan ei tullut siitä remontista niin hurjia summia, mitä oli pelkona tulla.

Sitten siitä meni akku, eihän siinä, akku vaihdettiin ja matka jatkuu..

Nyt sitten vein sen katsastukseen ja kuinka ollakkaan, sain lähteä melkoisen vikalistan kanssa kotia. Oli melko järkytys katsoa vierestä, kun katsastusmies tako helmoista läpi raudalla oikein antaumuksella (tai siltä se siinä vaiheessa minusta tuntui). 

Tiesinhän minä, että hylky tulee, kun ABS ja SERV valo palaa, mutta kun ajoaika loppuu, niin minkäs teet. 

Eilen vein auton korjaamolle, alatukivarren pallonivel piti vaihtaa ja katsoa se ABS juttu. Suurin stressi oli tämä ABS, kun ei tiedä, onko sieltä joku kalliskin juttu mennyt. Kävi sitten melkoinen tuuri taas. Sieltä oli mennyt vain yksi anturi ja pallonivel on vaihdettu. Laittoivat myös kaikki korjauskehotuksen saaneet viat eli enään on niitä hitsaus hommia.

Otimpa eilen myös kuvat tästä minun menopelistä. :D

 

Ensi viikolla menee auto hitsattavaksi ja sitten vien sen heti konttorille. Eiköhän se sitten leiman saa paperiin ja matka taas jatkuu.. :)

Siltikin, vaikka moni on ollut asiasta eri mieltä, Renault Laguna on hyvä auto ja aijon laittaa seuraavaksi samanlaisen uudemman, vähempi ajetun ja samaa korimallia olevan. :D

 

Ja sitten koirajuttuja.Milkasta (J. Hupsheijaa) taas uusia kuvia sieltä näyttelystä. Kuvat: Paula Martiskainen, Kiitos! :)

 

Komposta (J. Komponentti) myös tuore kuva, kuva: Päivi Riihimäki, Kiitos! :)