Vihdoin meidän tavarat ja porukka on muuttaneet uuteen osoitteeseen. Iso urakka on ohi ja nyt urakoidaan sitten vain yhdessä osoitteessa. Markon tavarat pitää vielä siirtää syksyn aikana. Iissä tehdään vielä remonttia, mutta kyllä siellä asumaan pystyy. Koiratkin ovat pikkuhiljaa tottuneet uuteen ympäristöön. :)

Ajatushan oli se, että pihalle tulee muutama tarha ja koirat saavat olla sitten ulkona. No eihän siinä nyt niin käynyt, sisällähän nuo ovat kupeksineet meidän seurana. Enhän minä niitä raski ulos laittaa.. Rico pelkästään on asustellut tarhassa ja on todella tyytyväinen, kun ei tarvitse sisällä puuskuttaa paksun turkkinsa kanssa. On ne muutkin päivällä ulkona olleet, mutta paljon ovat myös sisällä. Pitää aidata koko piha ensi viikolla, niin voivat juosta sitten irrallaan ympäri pihaa vapaammin. Nyt en uskalla päästää kuin pari koiraa kerrallaan, että pystyn sitten niitä vahtimaan.

Uutisiakin on kerrottavana, niin mukavia kuin ikävämpiäkin.

Mukavat uutiset ensin. Kävimme Jussin kanssa silmätarkissa ja pojalla on edelleen terveet silmät. Ikää on jo 9-vuotta, toivottavasti silmät myös pysyvät terveinä koko loppu elämän ajan. :)

Ikävämmät uutiset sitten. Yksi kasvateistani (J. Jumprahuiti) on sairastunut diabetekseen. Sairaus on alkanut kuin "puun takaa" ja nyt on poika saanut lääkityksen. Toivottavasti lääke alkaa tepsimään ja Riki saa elellä mahdollisimman hyvää koiran elämää vielä monta vuotta.  

Tätä Rikin sairastumista olen kovasti nyt vatvonut niin itsekseni kuin olen kiusannut ihmisiä asialla puhelimitse. Ajatushan on astuttaa Jatsi ensi keväänä. Olen päättänyt pysyä suunnitelmassa ja kysyä sitten myöhemmin syksyllä jalostustoimikunnan suosituksenkin suunnitelmilleni. Ensin käydään Jatsin kanssa silmätarkissa, kunhan ehditään.

Toivottavasti kaikki tulee menemään suunnitelmien mukaan, kovasti haluaisin Jatsin tyttären kotiin kasvamaan ja kun niin tykkään sulhoksi suunnitellusta uroksestakin. Olisivat niin mukava pariskunta. Aika näyttää.. :)