Viikonloppuna kävimme Seinäjoen KV-näyttelyssä pyörähtämässä. Meillä olikin melko aikainen ylösnousu, kun piti jo neljältä aamulla lähteä ajelemaan Seinäjokea kohti. Ilma sattui olemaan melko kehno, onneksi ehdittiin kuitenkin ajoissa perille.

Rico kävi ensimmäistä kertaa kehässä. Kyllä tahtoi ihan todenteolla jännittää, miten poika käyttäytyy ahtaassa hallissa ja kehässä. Ihmeen hyvin Rico mies siellä oli, ei ollut kyllä mitään ongelmia sen kanssa. Kehässä poikaa selvästi jännitti, mutta seisoi kyllä paikallaan ja liikkui ihan nätisti kun malttoi. Todella tyytyväinen olen ja kun ei oikein ole ehditty edes harjoittelemaan.

Tuomarina toimi kasvattajatuomari Tapio Kakko ja Ricon tulos oli hienosti AVO ERI1, PU3, SERT. Aivan uskomatonta, ensimmäinen näyttely ja SERT! :)

Arvostelussa sanotaan näin:

" Kokonaiskuvaltaan erinomainen. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen luusto. Oikeanmuotoinen pää. Hieman pyöreät silmät. Kauniisti kulmautunut edestä ja takaa. Hieman pyöreä kallo. Hieman pysty lantio ja alas kiinnittynyt häntä. Erinomainen turkki. Liikkuu erinomaisesti joskin hieman takaraajat alla. Voisi esiintyä hieman varmemmin. Mukava luonne. "

 

Tästä on hyvä jatkaa. Jos nyt olisi jossain välissä aikaa vähän harjoitella ennen seuraavaa koitosta. Seuraavaksi Rico nähdään Jyväskylän KV-näyttelyssä ja tämän vuoden näyttelyt on sitten käyty. :)

Missin pentujen kuulumisia on tipahdellut sillointällöin. Kaikilla on alkanut menemään hyvin uusissa kodeissaan. Kiitos kaikille kuulumisista ja kuvista! :)

Jatsin juoksuja odotellaan, jospa ensi vuoden alusta viimein neitokainenkin saisi jälkikasvua..