Helsinki Winner 2011 & Voittaja 2011

Tehtiin "pieni" reissu etelään viikonloppuna. Perjantaina lähdin Iistä ajelemaan kohti Kempelettä, josta noukin matkaan Sirpan & Nastan (J.Neilikka). Jatkettiin matkaa kohti Kajaania, josta kyytiin nousi Oona & Milka (J. Hupsheijaa) ja siitä matka jatkui kohti Ylämyllyä (Liperi), jossa huokaisimme hetkisen. Laiteltiin koirat ja nukuimme 2 tuntia (josta varmaan 1 tunti meni sängyssä pyöriessä ja hokiessa itselle, että nuku, nuku.. :D ).

Kahden aikaan yöllä matka taas jatkui kohti Helsinkiä. Vähän jännitti, että osataanko sinne messariin vai joudummeko keskelle Helsinkiä hukkaan. Messari löytyikin todella helposti ja saimme haalattua kamat kehän laidalle. Minulla oli kotoa matkassa Rico (J. Kamfertti) ja Jatsi (J. Jetsulleen). Paikalla oli myös Late (J. Humpappaa).

Tuomarina toimi Carin Åkesson Ruotsista. Mitään odotuksia meillä ei kyllä ollut näyttelypäivästä. Tulokset olivatkin meidän koirien osalta aivan mielettömän hyviä, ei vieläkään tahdo mennä tajuntaan, että todellakin meni niin hyvin.. :)

Tulokset menivät näin:

Late: Jun ERI

Rico: Avo EH

Milka: Jun ERI2, SA

Nasta: Jun ERI1, SA, HeJW-11

Jatsi: Val ERI4, SA

Lisäksi sain elämäni ensimmäisen kasvattajaluokan, joka tuli sitten kolmanneksi kera KP:n. :)

 

Näyttelyn jälkeen seikkailimme hukassa, eikä meinannut löytyä reittiä Forssaan sitten millään. Ystävällinen taksikuski neuvoi reitin meille ja pääsimme viimein oikealle tielle, mutta sitten oli Rantasipi hukassa, jossa meidän kuului yöpyä. :D

Aikansa seikkailtuamme löysimme hotellille ja pääsimme rauhoittumaan/saunomaan, sitten nukkumaan. Olimme kyllä melko väsyneitä jo siinä vaiheessa, ei tarvinnut unta houkutella.

Aamulla klo:5.30 ylös, koirat ulos, aamupalalle ja matka taas jatkui. Messari löytyi jälleen helposti ja saimme kamat taas raahattua kehän laidalle. Sunnuntaina tuomarina toimi Elina Haapaniemi ja tulokset menivät näin:

Late: Jun ERI2

Rico: Avo EH

Milka: Jun EH

Nasta: Jun ERI1, SA, PN4, SERT, JV-11

Jatsi: Val EH

 

Aivan mieletöntä, Nastalle tuli ikää 1.12. vasta sen 9 kuukautta. Jänniteltiin sitä ensimmäistä virallista näyttelytulosta. Aivan uskomatonta, miten neitokaisella meni tämä viikonloppu, kaksi titteliä ja ensimmäinen sertti.

Onnea Nastan haltijalle Sirpalle upeista tuloksista ja kiitokset, kun olet niin hyvin nuoren likan kouluttanut. Tyttö meni kehässä kuin vanha tekijä. Kaikki kunnia kyllä kuuluu Kempeleen suunnalle, minä en ole laittanut "rikkaa ristiin" asian suhteen. Kiitos myös mukavasta matkaseurasta, hieno reissu! :)

Latella meni myös hienosti koko viikonloppu, kyllä siinä on hyvin käyttäytyvä ja hieno mies, Hurjasti Onnea ja kiitokset omistajille, kun jaksoitte odotella sitä kasvattajaluokkaa ja toitte pojan näytille! :)

Milka ei ole tällä hetkellä oikein karvassa, tytöllä meni silti mielettömän hienosti. Neitokainen on kovasti reipastunut iän myötä, eikä ollut mitään ongelmia kehässä eikä kehän laidallakaan. Onnea hienosti menneestä viikonlopusta ja kiitos Oonalle kaikesta, oli kiva reissu! :)

Rico sai ansaitusti EH:n molempina päivinä. Poika ei ole ollenkaan näyttelykunnossa ja mietin vielä torstaina, jätänkö Ricon kotiin. Otin kuitenkin matkaan, sai ainakin kokemusta lisää. Jospa se taas turkin kasvattaa ja runkoonkin tulee täytettä lisää (on vähän kuivassa kunnossa). 

Jatsin lauantain tulos oli niin suuri yllätys, että sunnuntain tulos ei tuntunut miltään enään. Varmasti oli tyttö sen EH:n ansainnut, karva on vielä vaiheessa ja tämä tyttö on sellainen, joka kovasti jakaa mielipiteitä. Olen tyytyväinen Jatsinkin tuloksiin. 

 

Sunnuntaina näyttelyn jälkeen lähdimme kotimatkalle. Ensin Kajaaniin, sitten Kempeleeseen ja lopuksi Laguna pysähtyi kotipihalle aamuyöstä. Oli pitkä, mutta antoisa reissu. 

Kyllä minä täällä nyt koko loppuvuoden ihmettelen tuota viikonloppua. Jos ottais tirsat ja lähtis töihin ihmettelemään. :)

 

Muokattu 6.12.11, lisätty Sara Laurilan ottamat kuvat, KIITOS! :)