Tänään ajelin ryhmänäyttelyyn Sotkamoon. Mukana olivat Rico ja Elli. Koukkasimme Kajaanin kautta ja matkaan lähtivät myös Milka (J. Hupsheijaa) ja Salli (Kolme Veetä Aamusumu) ihmisineen. Oli oikein mukava reissu ja sääkin oli juuri sopiva. :)

Tuomarina toimi Raimo M. Viljanmaa ja lapinkoiria oli ilmoitettu mukava määrä (37 kpl).

Rico esiintyi avoimessa luokassa tuloksena ERI1, SA, PU1, SERT, VSP. :)

arvostelussa lukee näin:

"Hyvä liike. Järeä, oikeapiirteinen pää. Hyvät korvat. Rungoltaan voimakas, mittasuhteiltaan oikea. Hyväryhtinen. Sopivasti kulmautunut, sopivan voimakas. Selkeä, runsas turkki. Häntä hieman vaatimaton."

kaikki näyttelyssä otetut kuvat: Sanna Parviainen, kiitos! :)

 

 

Elli ja Milka esiintyivät junioriluokassa. Milka päätti olla tykkäämättä tuomarista, eikä se antanut koskea itseensä, tulos oli tällä kertaa HYL. Hienon arvostelun se sai ja olisi varmasti muuten hyvin pärjännyt. Liekö osaksi vaikutti ujouteen juuri alkanut ensimmäinen kiimakin. Näyttelypaikalla tyttö oli oikein reipas. Jospa seuraavalla kerralla menee kehässä vähän paremmin, harjoitus tekee mestarin. :) 

Milkan arvostelu menee näin:

"Sopiva koko. Terveesti liikkuva narttu. Kaunis, selvän sukupuolileiman omaava pää. Hyvät korvat. Rugoltaan vielä hieman nuoruuttaan pehmeä. Kokon. sopiva oikea-asent. raajat. Turkki kovin kihartuva. Oikea hännän asento. Ei salli käsittelyä eikä mittausta. Esittäjä näytti purennan."

 

Ellin virallinen ensimmäinen tulos oli EH, todella hienon arvostelun se sai ja tuomari sanoi kätellessään, että todella lupaava koira.

arvostelussa lukee näin:

" Terveesti liikkuva. Kaunis, sopivan narttumainen pää. Hyvät korvat. Rungoltaan jo sopivan voimakas. Mittasuhteiltaan oikea. Oikea-asentoiset, sopivan voimakkaat raajat. Musta turkki, joka selältä hieman makaava."

 

Salli esiintyi nuorten luokassa, tuloksena hienosti ERI1, SA, PN3, SERT. Hurjasti ONNEA! :)

Paula Martiskaisen ottamat kuvat koirista, Kiitos! :)

Rico:

 

Milka:

 

Elli:

 

Tässä minun ottamia kuvia Milkasta vielä:

Huomenna ajelen sitten Ricon ja Ellin kanssa Lapualle..