Perjantaina lähdimme Helsinkiin ja eilen saavuimme puoli kolmen aikoihin yöllä Liminkaan takaisin.
Olimme Oulun Koirakerhon järjestämällä messarin reissulla. Suuri kiitos järjestäjille ja kyytiläisille, todella kiva oli reissu. Olin ensimmäistä kertaa tällaisella järjestetyllä reissulla ja taidan lähteä reissuille vastakin matkaan. :-)

Kyllähän minulla on nyt vähän "piesty olo" linja-autossa nukuttujen öiden ja tavaroiden raahaamisten jäljiltä. Tässä menee muutama päivä palautuessa, mutta onneksi nyt sattui monta vapaa päivää tälle viikolle. :-)

Yhden yön vietimme Helsingissä hotelli Pasilassa. Lauantaina iltapäivällä raahasimme messarista kantamuksemme hotellille kävellen. Kyllä taas vannoin, että en ota enään ikinä niin paljon tavaraa matkaan. Ainakin puolet kamoista oli liikaa..
Koirat pistivät tietysti ranttaliksi huoneessa ja Jatsi kun on kiimassa, niin tottahan alkoi sotkua tulemaan. Olin varmasti laittanut juoksuhousut kassiini kotoa lähtiessäni, vaan ei niitä sitten löytynyt mistään.
Saimme "kuningas idean" ja taiteilimme Jatsille housut sotkua hillitsemään, tällaiset hienot biologiset niistä sitten tuli:

Meidän "Bioska" esittelee ylpeänä uusia housujaan. :-D

2147886.jpg

2147888.jpg

Eihän ne kauan Biot jalassa pysyneet. Onneksi Jatsikin lakkasi sotkemasta, kun olivat koirat saaneet leikkinsä päätökseen. :-)

Jatsi sai ihan ok arvostelun messarista. Pitihän se käydä Helsingissä asti toteamassa, että erittäin hyvä koira minulla on ja hakea punainen nauhan pätkä siitä todisteeksi. :-D

Tässä Jatsin arvostelu, tuomarina Saija Juutilainen, tuloksena AVO EH.
"2v. Kaunis linjainen, hyvä luustoinen nuori narttu, joka tarvitsee vielä lisää tilavuutta runkoon. Oikea ilmeinen pää. Suippo kuono. Hyvä purenta. Kaunis ylälinja. Toivoisin paremmat kulmaukset. Hyvä karvan laatu, ei tänään parhaimmillaan. Liikkuu hyvin sivulta, mutta kapeasti edestä ja takaa".