Tänään olimme näyttelyssä Kiuruvedellä Jatsin ja Artun (Jippiajee) kanssa. Tuomarina toimi Raimo M. Viljanmaa.

Sattui todella hieno ilma, mukava oli viettää päivä jälleen kehän laidalla, eikä ollut edes kylmä. Tänään meillä meni huippu hienosti. :)

Artturi kilpaili avoimessa luokassa, johon oli ilmoitettuna 8 urosta. Poika otti ja voitti hienosti oman luokkansa laatumaininnalla erinomainen. Ei siinä vielä kaikki, Artturi tempaisi oikein kunnolla ja voitti urokset kokonaan saaden ensimmäisen serttinsä. Loppujen lopuksi Artturi oli VSP.

HIENOA! :) Hurjasti Onnea Artulle ja koko pojan perheelle!

 

Jatsi pyörähti kehässä myös ja esiintyi nyt toista kertaa valioluokassa. Tyttösellä meni myös erittäin hyvin (irtoavasta karvasta huolimatta). Jatsin tulos oli ERI1, PN2.

Jatsin arvostelu:

"Musta hallavin merkein. Terveesti liikkuva narttu. Mallikas pää. Hyvät korvat. Rungoltaan sopivan voimakas, hyvä ryhtinen. Hyvät raajat. Turkki selältä hieman makaavaa, hyvä häntä."

 

Tänään kävi myös Kompo (Komponentti) ensimmäistä kertaa kehässä pyörähtämässä Tervolassa. Kompo on vielä pentuluokassa, tulos oli tänään PEK3 kera todella hyvän arvostelun, tuomarina Jari Fors.

Tässä Kompon arvostelu:

"Musta vaalein merkein. Keskikokoinen. Hyvä pää ja korvat. Aavistuksen pitkä runko. Hyvät raajat, häntä ja turkki. Kevyet liikkeet, luonne oikea. "

 

Todella hieno on kyllä Kompon ensimmäinen arvostelu, tästä on hyvä jatkaa. :)