Tänään olimme näyttelyssä Suomussalmella. Mukana olivat Rico, Elli ja Milka, myös Tinka (J. Herttileijaa) oli ensimmäistä kertaa näytillä. Tuomarina toimi Arvi Ellmen, joka jakoi kyllä nauhoja laidasta laitaan, joten erittäin tyytyväinen olen tämänpäiväisiin tuloksiin. :)

Ricon tulos oli Avo ERI2 arvostelulla:

"Keskikokoinen, voisi mittasuhteiltaan olla aavistuksen lyhyempi. Hyvä stoppi päässä. Hyvä selkä, vaatimaton häntä. Hyvät kulmaukset, takaraajat ulkokierteiset. Hyvä turkki. Väritys musta vaalein merkein. Luonne miellyttävä."

Harmittaa vähän, että en sitten huomannut katsoa, miten poika seisoo ja takajalat asettuivat miten asettuivat, josta tuli mainintaa. Pitää seuraavalla kerralla olla vähän tarkempi.

 

Elli sai mielettömän hyvän arvostelun, tulos oli Jun EH:

"Keskikokoinen, mittasuhteiltaan aavistus pitkärunkoinen narttu. Hyvä pää ja korvat ja ylälinja sekä häntä. Runkoon nähden riittävän vankka luusto. Hyvät kulmaukset ja turkki. Väri musta."

Mitään muuta vikaa ei ollut, kuin aavistuksen pitkä runko.. :)

 

Milkan tulos oli myös Jun EH, myöskin hyvällä arvostelulla:

"Keskikokoinen. Mittasuhteet ok. Oikealinjainen kevyehkö pää. Hyvä selkä ja häntä. Oikein kulmautuneet raajat. Luusto runkoon nähden riittävän vankka. Hyvä turkki. Musta vaalein merkein. Pentumainen luonne."

 

Tinkan tulos oli Jun H, hienosti tyttö esiintyi kehässä ihan ensimmäistä kertaa. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Milka tuli mukanani tänne meille vähäksi aikaa, porukka tutki uuden tulokkaan tarkasti ja hyväksyivät ainakin näillä näkymin tytön laumaan. Myös muita muutoksia on viime päivinä tapahtunut, Rico muutti luokseni ainakin nyt toistaiseksi. Tässä on nyt mietinnässä, miten tästä edetään, nyt on talossa kaksi urosta ja se ei ole oikein paras mahdollinen tilanne.. Jospa tämä tilanne vielä tästä ratkeaa tavalla tai toisella.