Nyt ne naperot ovat sitten syntyneet. Yöllä alkoi tapahtumaan ja aamulla ajelin sitten lääkäriin tarkistamaan, että kaikki on ok, kun ei ensimmäistäkään alkanut työnnöistä huolimatta kuulumaan. Pentua ei tuntunut kuitenkaan kanavassa vielä ja Ouluun ajon aikana Jatsi olikin sitten työntänyt ensimmäisen lapsukaisen kanavaan. Oikeassa asennossa pentu oli tulossa, joten laitettiin piikeillä vähän vauhtia synnytykseen ja sittempä pentuja alkoikin putkahtelemaan. Lääkärissä syntyi 3 pentua ja lähdimme sen jälkeen kotiin jatkamaan synnytystä. Kotiin päästyämme melko pian syntyikin sitten vielä kolme pentua lisää. :)

En tiedä, olisiko pennut tulleet ihan kotosallakin, mutta parempi käydä lääkärissä tarkastamassa tilanne vaikkapa turhaankin kuin lähteä sinne sitten jo aivan liian myöhään.

Jatsi voi oikein hyvin ja pennutkin ovat oikein terhakoita ja eloisia. Jatsi mamma on kyllä hoitanut pienokaisensa mielettömän hyvin. :)

Lopullinen saldo on 5 narttua ja 1 uros, kaikki ovat mustia melko ruskein merkein. Tosi tasaisen kokoisia ovat, pienin oli 260g ja suurin 350g. Vielä ei tiedä, onko näistä lapsukaisista yhtään vapaana, vaan eiköhän sekin tämän viikon aikana selviä.

Muutama kuva Jatsista ja pienokaisista:

 

Näissä kuvissa esiintyvä laajoilla merkeillä oleva tyttö on varmuudella varattu, se menee sijoitukseen. :)

 

 

Merkkejä ja väriä löytyy mukavasti vähän kaikista. :)

Pitää katsoa jos huomenna riittäisi sen verran virtaa, että ottaisin ihan yksittäiset kuvat penskoista.