Lapuan näyttelyssä käyty ja ihan mukava reissu oli. :)

Ricolla meni jälleen hienosti, vaikka sitä selvästi väsytti jo tämä reissaaminen ja ilmeisesti Elli on aloittamassa ensimmäistä kiimaansa, joka rassasi myös pojan hermoja. Ensimmäinen kierros meni vähän hänekseen, muuten poika esiintyi hyvin makupalankin kanssa.

Tuomarina toimi Pekka Teini, joka kovasti tykkäsi pojasta, arvostelu menee näin:

"Sukupuolileimaltaan vahva, hyvin liikkuva, tänään hienossa turkissa esiintyvä uros. Hyvä otsapenger, vahva kuono. Hyvän kokoiset korvat. Hieno ylälinja ja hyvä lantio. Raajoissa hyvä vahvuus ja kulmaukset. Erittäin laadukas turkki. Melko voimakas uroksen käytös, ei vielä häiritse. "

kuvat: Jonna Löytynoja, kiitos! :)

Mahto tuomari ja moni muukin nähdä, kun pidin ensimmäisen kiekan jälkeen pojalle pienen puhuttelun. Sen jälkeen se lakkasi yrittämästä ajaa edellä menevän uroksen takapuoleen kiinni.. :)

Tuomari kehui vielä jälkeenpäin Ricoa erittäin hienoksi urokseksi, mutta rungoltaan se oli muita kehässä olevia hieman pitempi. Tulos oli hienosti AVO ERI3, SA, PU3. 

 

Elliä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa tänään se kehässä olo. Maassa olevat hajut vain kiinnosti. Ihan nätisti se malttoi seisoa, mutta se liikkuminen ei oikein onnistunut tällä kertaa. Tulos oli kuitenkin hienosti EH arvostelulla:

"Vielä vähän matalaraajaisen vaikutelman antava rotutyyppi. Erittäin hyvä narttu. Kauniit tummat silmät. Hieman leveälle asettuneet korvat. Kevyehkö kuono. Hyvä rakenne etuosassa. Hieman pitkä lanne. Hyvä taka-osa rakenne. Hieno hännän asento. Hyvä turkki."

kuva: Jonna Löytynoja, kiitos! :)

Tuomari erikseen mainitsi minulle, että hän kovasti toivoo vahvuutta tulevaksi päähän lisää ja tuumattiin, että ihan pentuhan se Elli vielä on ja siltä vielä näyttääkin. Jospa se iän myötä siitä vankistuu. :)

Oli kyllä rankka viikonloppu niin minulle kuin koirillekin. Nyt saadaan jokunen viikko levätä näyttelyiden suhteen ja pian alkaa viimein se kauan odotettu kesäloma. :)