Eilen käväisimme Sirun kanssa näyttelyssä Saloisissa Raahen suunnalla.

Tuomarina toimi Raimo M. Viljanmaa, joka tuntui todella paljon pitävän meidän mummelista. Sanoi jopa yleisöön Sirusta, että tätä koiraa voisi pitää suomenlapinkoiranartun malli kappaleena. :)

Sirun saama arvostelu menee näin:

"Vetreästi liikkuva 12-vuotias veteraani, jonka järeysaste oikea. Erittäin tiivis & jäntevä. Etukulmaukset voisivat olla reilummat, muuten rakenteeltaan huippu hyvä yksilö. Kaunis pää ja korvat. Erinomainen turkki, komea häntä. Etuhampaisto kovin iän runtelema. Mallikas yksilö."

VET ERI1, PN1, ROP-VET, ROP, BIS1-VET, RYP2

Siru ei tosiaan ole vielä ihan 12-vuotias, mutta ilmeisesti on niin lähellä sitä jo, että katsottiin sen ikäiseksi. Pian mummeli tosiaan on jo niin iäkäs, menee tuo aika melko joutuisasti..

Samainen tuomari oli myös ottamassa ryhmäkehiä.

Paikalla oli myös Arttu (Jippiajee), jonka tulos oli AVO EH2. Mainintaa tuli liikkeistä, kehät olivat kyllä melko pienet, eikä poika oikein päässyt kunnolla vauhtiin.

Artturi esiintyi hienosti:

1245008057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Paikalla oli myös kaksi Jussin tytärtä.

Maanhaltija (e.Pompparinniityn Camomilla) sai hienosti ERI:n ja voitti luokkansa. Tämä tyttönen on kyllä kehittynyt ja vankistunut melko paljon viimeisen puolen vuoden aikana.

Ensimmäistä kertaa näin paikalla olleen mielettömän kauniin Ciasman Filipan (e.Ciasman Piparminttu), jonka tulos oli AVO ERI3, PN4.

Onnea molemmille tytöille perheineen ja kasvattajille myös! :)

 

Tässä vielä odotellaan Jatsille juoksua ja nyt vähän jo näyttäisi siltä, että parin päivän sisällä se aloittaa. Nyt on yksi suuri huoli vähemmän, kun voi olla, että saamme sulhon vieläpä tänne Suomeen, mikäli emme pääse töideni takia reissuun. Paljon tämä nyt riippuu tuosta meidän neidistä. Varmuudella ainakin Jatsi pääsee sulhonsa luokse. :)