Viikonloppuna tuli näyttelyistä todella mukavia tuloksia. 

Lauantaina oli Late (J. Humpappaa) KR-näyttelyssä Saarijärvellä, mielettömän hienosti oli pojalla mennyt. Tuomarina toimi Pekka Teini ja tuloksena JUN ERI2, SA, PU3, VASERT. Hurjasti Onnea! :)

Arvostelu on myös mielettömän hyvä:

 "Tyypiltään erinomainen, hyvin liikkuva, hienosti käyttäytyvä, sukupuolileimalta selvä uros. Hyvä pää, kaula, ja ryhti. Hieman pysty olkavarsi, muuten hyvä etuosa, myös takana hyvä rakenne. Hyvä turkki. Liikkuu rotutyypillisesti."

Kuva komeasta pojasta:

 

Sunnuntaina ajelimme Kuopion KV-näyttelyyn. Mukana olivat Rico ja Elli, ajelimme Kajaanin kautta ja noukimme kyytiin Aulin & Oonan sekä koirat Milkan ja Sallin. Oli oikein mukava reissu. :)

Tuomarina toimi Markku Kipinä, joka tuntui olevan tarkka ja tiukahkokin tuomari. Ricon käytökseen olen oikein tyytyväinen. Avoimen luokan uroksilla tuntui olevan melkolailla sanomista toisilleen tällä kertaa, johon ei Rico mies ollenkaan lähtenyt mukaan. :)

Ricon tulos oli Avo EH, arvostelussa sanotaan näin:

"Maskuliininen, hieman pitkärunkoinen uros, joka saisi olla paremmin kulmautunut etuosaltaan. Hyvä kallo ja korvat. Pyöreähköt silmät. Kuono-osa saisi olla voimakkaampi. Hyvät takaraajat. Hieman luisu lanne, siksi matala hännänkiinnitys ja avoin hännän kanto. Liikkuu hyvällä sivuliikkeellä, mutta ahtaasti takaa. Ylälinja pettää liikkeessä."

 

Elli esiintyi todella laiskasti. Sitä ei tuntunut tällä kertaa kiinnostavan ollenkaan koko touhu. Se on varmaan Lapualla viimeksi esiintynyt noin haluttomasti. Jospa ensi kerralla olisi vähän enemmän tytöllä intoa. Tulos oli silti hienosti Jun ERI3 arvostelulla:

"Turhan matalaraajaisen vaikutelman antava, riittävä luustoinen juniori, jolla seistessä hyvä ylälinja. Hyvä kallo. Suurehkot korvat ja suippo kuono-osa. Hyvät silmät. Riittävästi kulmautunut. Hyvä häntä ja turkki. Liikkuu hyvin. Hyvä luonne. "

 

Milkalla meni upeasti. Tulos oli hienosti Jun ERI2, SA, PN3, VASERT, Hurjasti Onnea! :)

Tällä kertaa tyttö ei edes yrittänyt väistää tuomaria, jospa ikä ja harjoitus tekee tehtävänsä. Arvostelussa sanotaan näin:

"Tyypiltään erinomainen juniori. Riittävä luusto. Hyvä turkki. Hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä kallo, korvat ja silmät. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hyvä purenta. Hyvä häntä. Liikkuu ja esiintyy hyvin. "

Salli sai ERI:n ja voitti luokkansa, Onnea! :)

 

Nyt jätetään nämä näyttelytouhut vähäksi aikaa, jos sitä sitten lokakuussa sinne Jyväskylän erikoisnäyttelyyn ison lauman kanssa..