Unni on kovasti ainakin olevinaan raskaana. Ruoka ei tahdo kunnolla maistua, joka päivä jää osa ruuasta syömättä (koiralla, joka yleensä ei ikinä jätä ruokaa kuppiin). Kovin hellyyden kipeäksikin tyttö on muuttunut. Välillä näyttäisi kuin koko koira olisi ihan omissa maailmoissaan. Jospa meille olisi pentuja tulossa. :)

Unni haaveilee:

 

Jatsi ei sitten ole vieläkään aloittanut juoksuaan. Tässä taisi käydä nyt niin, että Unni aloitti juoksunsa silloin kun Jatsin olisi pitänyt ja Jatsi sitten näyttää aloittavan vastaavasti silloin kuin Unnille juoksuja odoteltiin. Eiköhän Jatsikin aloita sitten kun on sen aika. :)

Jussia kuvailin taas yksi päivä:

Näyttäisi vähän siltä, että Jussikin on pikkuhiljaa alkanut harmaantumaan. Tuleehan sillekin ikää jo muutaman kuukauden päästä 10-vuotta. Käytös ei kyllä ole muuttunut miksikään, on kuin nuoret pojat. 

Missin kanssa kävimme lääkärissä, kun toinen silmä vain valuu vettä ja saimme lääkkeen silmään. Ilmeisesti silmä on jonkunlaisen osuman saanut. Toivottavasti silmä lakkaa vuotamasta pian ja jos ei lääke tehoa, niin pitää alkaa varaamaan aikaa Akuuttiin.