Viimein, nyt se kesäloma alkoi.. :)

Heti loman kunniaksi leikkasin Siru mummelilta karvan niin lyhyeksi, mitä sen saksilla sai, häntään ja jalkoihin en raskinut koskea. Huomenna viimeistelen vielä koneella ja se on sitten valmis. Mummeli piristyi ihan silmissä. Onhan sillä ollut sama turkki n. 10-vuotta yllä. Ihan hyvä kuntoinen se karva päällisin puolin oli, mutta leikkelyn jälkeen paljastui hilseilevä iho, joten tiedän tehneeni ihan oikean päätöksen. Nyt mummeli pääsee kesällä useammin uimaankin, kun se siitä hommasta niin kovasti tykkää. :)

Käväistiin parisen viikkoa sitten Sirpalla kylässä, jossa asustelee sijoitustyttönen Nasta (J. Neilikka). Kamera oli tietysti matkassa ja otin uusia kuvia pienestä tytöstä. :)

 

Muutamia koirapuistoilu kuvia löytyy myös, Sirullakin on kuvissa vielä turkki yllä.

 

Jatsi on pudotellut karvansa pois ja epäilen, että tuossa ei ole vielä kaikki, mitä lähtee, lihaksetkin puuttuu. Jospa se siitä palautuu ajan kanssa. 

 

Elli

 

Elli aloitti sitten ensimmäisen juoksunsa. Näyttelyihin olemme harjoitelleet kovasti, erityisesti liikkumista. Neitokainen tykkäisi juosta mieluusti nokka maata viistäen. Kävimme torstaina mätsärissä kokeilemassa, onko harjoitus tuottanut yhtään tulosta. Hyvin siellä sitten meni (eli ehkä jotain on opittu). Sijoitus oli isojen pentujen punaisten toinen. :)

Seuraava näyttely olisi Suomussalmella, tulee mielenkiintoinen reissu. Ellillä mahtaa olla juuri silloin ne parhaat päivät ja Rico matkustelee tietysti samassa autossa..

Jennin kanssa otettiin tänään uudet kuvat Ellistä:

 

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Unnia ja pentuja katsomaan. Ompa hauska nähdä, mitä se tuumaa, kun näkee meidät jälleen.