Tänään pyörähdimme näyttelyssä Haapavedellä Ricon ja Ellin kanssa. Tuomarina toimi Hannu Talvi ja mukavasti meillä meni. :)

Elli esiintyi pentuluokassa ja kehässä oli Ellin lisäksi toinen narttupentu. Ellin tulos oli PEK2, arvostelussa lukee näin:

"Musta ruskein vivahtein. Hyvin kehittynyt. Hyvä pää. Väljä purenta. Hyvä selkälinja. Löysä eturaajojen kiinnitys. Hyvät kulmaukset. Miellyttävä luonne. Hyvä turkki".

Ihan hyvän arvostelun Elli sai. Purentaa tuomari tutkaili pitkään ja tuumasi, että itse purennassa ei ole mitään vikaa, mutta vähän harittava se on. Onhan tytöllä vähän kevyehkö alaleuka, joka varmaan tuohon purentaan vaikuttaa. Jospa se siitä vielä kehittyy iän myötä. :)

 

Ricolla meni todella hienosti, se esiintyi ja käyttäytyi muutenkin oikein mukavasti ja tulos oli AVO ERI1, SA, VASERT. Ricosta tuomari sanoi näin:

"Musta vaalennoksin. Kookas ja näyttävä uros. Komea, järeä pää. Voimakas rintakehä ja runko. Erinomaiset raajat ja kulmaukset. Kattava turkki. Hyvä peitinkarva. Tehokas liike. Hyvä luonne".

Eli mitään moitittavaa ei pojassa ollut. :)

Muutama kehän laidalta otettu kuva Ellistä ja Ricosta, kuvaajana Tiia Eskelinen, kiitos! 

 

Tämän kuvan on ottanut Jenna Sergejeff, kiitos! :)

Otin myös kotosalla Ricosta lisää tuoreita kuvia, lisäilen niitä blogiin kunhan ehätän.

 

Nopeaa toimintaa nykyisin kennelliitossa. Torstaina pennut kävivät lääkärissä ja laitoin paperit menemään heti. Eilen tuli jo lasku, jonka maksoin. Tänään pennut jo löytyvät koiranetistä. :)

Varmasti alkuviikosta saapuu jo paperitkin postissa.