Eilen kotiuduimme Helsingin reissulta. Oli todella mukava reissu, vaikkakin melko raskas. Koirat pärjäsivät ihan mukavasti, ottaen huomioon, että toinen on ihan kalju ja toinen ihan pentu vielä.

Jatsille odottelin jopa H:ta molemmilta päiviltä, sen verran karvaton neiti nyt on. Se sai hienosti EH:n, sunnuntaina varsinkin se tuntui mukavalta, kun tuomari oli melkoisen tiukka. Se mikä on pääasia, niin molempien tuomareiden mielestä Jatsi liikkuu hyvin ja sillä on hyvä runko. :)

Tässä neidin arvostelut molemmilta päiviltä:

12.12.09, Unto Timonen:

"Hyvät mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää. Hyvät raajat, hyvä runko. Turkki ei tänään parhaimmillaan, pohjavillaa voisi olla runsaammin. Liikkuu joustavasti sivulta."

13.12.09, Tanya Ahlman-Stockmari:

"Niukassa karvapeitteessä esiintyvä narttu. Kapealinjainen pää. Kovin vaaleat silmät. Hyvä runko ja häntä. Korkea kinner. Liikkuu hyvin. "

Nyt tämä neitokainen toivon mukaan jää mamma lomalle. :)

 

Unni jaksoi mielettömän hyvin tämän reissun, vaikka ikää tuli perjantaina juuri sen 9 kuukautta. Penska esiintyi kyllä mielettömän hyvin, on harjoitus tehnyt tehtävänsä. :)

Unnikin sai molempina päivinä EH:n, arvosteluissa oli sitä sun tätä "vikaa" listattuna niin kuin noin nuorella koiralla tahtoo monesti olla. Tyytyväinen olen Unnin tuloksiin ja reissuun sen kanssa yleensäkin, se oli varmasti rankka reissu penskalle. Nuorena se on vitsa väännettävä vai miten se menikään.. :)

Unnista sanottiin näin:

12.12.09, Unto Timonen:

"Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Etuosaltaan ja rungoltaan tarvitsee vielä aikaa. Keskivahva raajaluusto. Voimakas kinnerkulma. Pudottaa  hieman etuosaansa liikkeessä. Hyvä turkki. "

13.12.09, Tanya Ahlman-Stockmari:

"Oikeat rungon mittasuhteet omaava narttu. Otsapenger saisi olla korostuneempi. Etuasentoiset lavat. Hyvä runko. Voimakkaasti kulmautuneet takaraajat. Hyvä häntä. Liikkuu ahtaasti takaa."

Seuraavan kerran Unni lähteekin sitten Kajaanin tamminäyttelyyn kokeilemaan, mitä siellä sanotaan.

 

Menimme Katjan kanssa samalla kyydillä, kiitos mukavasta matkaseurasta. :)

Katjalla oli mukana Peppi (Dagolas Kultakutri), tämä tyttö tempaisi ihan kunnolla. Peppi otti molempina päivinä junnu tittelit ja sijoittui PN kehässä neljänneksi. HURJASTI ONNEA Katja ja Maarit!! :)