Ensimmäiseksi mukavia uutisia. Kille (J. Kimurantti) oli käynyt silmätarkissa ja silmät oli todettu terveiksi. Suunnitelmissa on tehdä pojalle myös muut terveystarkit. Onnittelut Killen perheelle ja kiitokset pojan tarkastamisesta! :)

Unnin kuulumisia: rouva on vähän nirsoillut ruokaansa, tiedä vaikka olisi pentuja tulossa..

Viikonloppu meni taas koiramaisissa merkeissä.

Lauantaina ajelimme Sirpan kanssa Tornioon ryhmänäyttelyyn. Tuomarina siellä toimi Tapio Kakko ja suomenlapinkoiria oli ilmoitettuna kehään 46. Rico esiintyi ensimmäistä kertaa valioluokassa tuloksena hienosti VAL ERI1, SA, PU1, VSP.

Nasta (J. Neilikka) esiintyi junioriluokassa, johon oli ilmoitettuna peräti 15 narttua. Tulos oli JUN ERI2, SA, eli hienosti kyllä meni.

Muutama Laura Postin ottama kuva, KIITOS! :)

Nasta:

ROP Petäjämaan Varpu & VSP Rico (Jehnajan Kamfertti)

 

Tornion näyttelyn jälkeen pyörähdettiin pikaisesti kotosalla ja vaihdettiin autoa, matka jatkui kohti Ylämyllyä (Joensuun kupeessa), jossa yövyimme Sirpan pojan luona (kiitokset yöpymispaikasta). Aamusella ajelimme sitten Tuusniemelle ryhmänäyttelyyn. 

Tuomarina siellä toimi Mari Lackman ja suomenlapinkoiria oli ilmoitettuna 51. Paikalla oli myös Late (J. Humpappaa), joka kilpaili ensimmäistä kertaa nuorten luokassa. Tulos oli hienosti NUO EH2, luokassa esiintyi 4 urosta ja paras tulos oli EH, eli hienosti meni pojalla, Onnea! :)

Ricolla meni pasmat ihan sekaisin, kun otimme Iistä matkaan Ellin, joka on juuri ollut juoksussa. Esiintyminen meni ihan penkin alle, kilpailuluokassa sentään poika jaksoi keskittyä, mutta muuten se ei tehnyt mitään muuta kuin piipasi ja pillitti Ellin suuntaan. Elli vielä vastasi häkistään pojalle..  :D

Onneksi tuomarikin ymmärsi tilanteen ja antoi pojalle ERI:n, kilpailuluokassa Rico tuli komanneksi ja se sai myös SA:n (eli VAL ERI3, SA). Valioluokan uroksia oli paikalla 6, joten erittäin tyytyväinen olen tähän tulokseen. 

Nasta esiintyi junioriluokassa, jossa esiintyi 5 narttua ja hienosti meni. Tyttö sai ERI:n, voitti luokkansa saaden SA:n ja lopuksi sijoittui parasnarttu luokassa kolmanneksi (JUN ERI1, SA, PN3). :)

Elliä ei tällä kertaa juurikaan kiinnostanut koko näyttelytouhu (liekö se juoksu siihen syynä). Tyttö kyllä seisoo siinä, mihin se on aseteltu, mutta se liikkui todella laiskasti nokka maata viistäen. Tulos oli kuitenkin NUO EH4, luokassa esiintyi 7 narttua, eli ei yhtään hullumpi tulos. 

 

Kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta, seuraavaksi sitten Kemijärvelle. :)