Nyt on viimein koirien tarhat ja aitaukset valmiit. Jussi vaan ehti jo eilen karata tarhastaan kopin katon kautta.. :D

Piti sitten poikien paikkoja vaihtaa, kun Rico ei tuon kopin katolle kiipeile. Jussi näyttää hyppäävän melko korkealle. Se vielä kiipesi tuon kopin katon kautta yhden rakennuksen katolle ja sieltä hyppäsi sitten alas. Jospa se tuolla toisessa tarhassa pysyy, ainakaan kopin katon kautta se ei voi mihinkään kadota.

Metsässä on iso alue aidattuna, jossa tytöt viihtyvät ja temuavat paljon. Elli tykkää kovasti siellä olla, mutta kun se on pari kertaa päässyt aidan ali aitauksesta pois, niin sitten sieltä pitää yrittää kokeilla heti kun silmä välttää. Aika hankala laittaa pitävää aitaa metsään, kun maa on niin pehmeää ja maasto ei muutenkaan ole ihan tasaista. Tämän aamun on Ellikin näyttänyt kuitenkin siellä pysyvän. Jokohan viimein sain alueen entrattua niin, että se siellä pysyisi. :)

Yöt ovatkin olleet melkein koko porukka sisällä. Pojat ovat olleet ulkosalla Unnin juoksujen takia. On ne juoksuajatkin eri helppo täällä elellä, kuin mitä oli Limingassa. :)

Lauantaina kävi Sirpa Nastan (J. Neilikka) kanssa kyläilemässä. Käytimme tuossa meidän lähimetsässä Elliä, Jatsia ja Nastaa juoksemassa. Muutamia kuvia sieltä:

 

Äitee ja tytär:

 

Ricosta otettiin sunnuntaina Jennin kanssa muutamia kuvia. Poika on pudottanut ihan karvansa pois ja edelleen lähtee. Jospa se talveksi kasvattaa jotain takaisinkin.

 

Minulla mahtaa olla kameran hankinta edessä, tuo vanha alkaa ilmeisesti tekemään loppuaan. Jos ensi kevääseen asti pääsisi tuolla ja ostaisi sitten uuden. Kunhan se ei vain ole tuo putki, mikä on loppumassa.. :/