Eilen ajelimme Kajaanin KV-näyttelyyn. Mukana olivat Rico, Nasta, Elli ja Milka, myös Late oli paikalla. Tuomarina toimi kasvattajatuomari Saara Sampakoski. Tuomarilla oli melko tiukka ja selvä linja koirien suhteen, kuten yleensä kasvattajatuomareilla on ja hän kertoi hyvin tarkasti joka koirasta myös yleisölle. Muisti mainita kaikista myös jotain positiivista, vaikka tulos olisi ollut mikä hyväänsä. 

Oikein mukava ja mielenkiintoinen päivä oli ahtaudesta huolimatta. Kyllä Kajaanin halli alkaa käymään pieneksi tai sitten meidän kehä sattui olemaan niin hankalassa paikassa, että ei liikkumaan mahtunut kehänlaidalla. 

Tulokset menivät näin:

Jehnajan Humpappaa "Late", Jun H

Jehnajan Kamfertti "Rico", Avo EH3

Jehnajan Neilikka "Nasta", Jun ERI2, SA, PN4

Jehnajan Hupsheijaa "Milka", Nuo EH

Lecibsin Kanttarelli "Elli". Nuo ERI2, SA

 

Nasta jatkaa hienosti alkanutta uraansa ja Elli yllätti positiivisesti. :)

 

Ellin kanssa kävimme tänään Akuutissa terveystarkeissa. Minä niin kamalasti olen jännittänyt tätä päivää, että olen nukkunutkin jotenkin huonosti. :D

Meidän pikku prinsessan silmät todettiin terveiksi, kuvattiin myös lonkat ja kyynärät, joiden tulosta odotellaan nyt kennelliitosta. Ihan hyviltä nekin näyttivät, joten tuskin on syytä huoleen. 

 

Yksi mukava uutinen vielä, Ricosta tuli isukki viime viikolla, kun Hippu Kontioharjun kennelistä pyöräytti 1 tytön ja 2 poikaa maailmaan. :)