Tänään pyörähdimme näyttelyssä Torniossa. Mukana olivat Jussi, Rico ja Unni. Paikalla oli myös Kompo (J. Komponentti). Ellikin turisteili matkassa. :)

En kyllä muista, milloin Torniossa olisi ollut näin mukava ja lauha ilma. Vuosi sitten näyttelypäivänä oli -30 pakkasta ja kehät tietysti ulkona, nyt taisi olla vain pari astetta pakkasen puolella.  

Tuomarina tänään toimi Matti Palojärvi ja sitten tuloksiin..

Veljekset Rico ja Kompo esiintyivät samassa kehässä peräkkäin. Ricon tulos oli Avo EH ja Kompon hienosti Avo ERI2, SA. :)

Ricon arvostelussa lukee näin:

"Musta vaalein merkein. Ihanne kokoa kookkaampi. Mittasuhteiltaan riittävä. Oikeailmeinen pää. Hyvä selkä, riittävä raajaluusto. Erinomaiset kulmaukset. Raajat hyvä asentoiset. Hyvä karvapeite, vaatimaton hieman pystyasentoinen häntä. Kevyt liike. Hyvä luonne."

Kompon hieno arvostelu, Onnea! :)

"Musta ruskein merkein. Ihannekokoinen. Mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä pää ja korvat, samoin runko. Riittävä raajaluusto ja kulmaukset, raajat oikea-asentoiset. Karvapeite ja häntä hyvät. Kevyt liike, miellyttävä luonne."

Komposta löytyy pari kuvaa, laitan Ricostakin, jos joku on niitä ottanut.

kuvat: Laura Posti, kiitos! :)

 

Jussi pudottelee turkkiaan ja harkitsin sen kotiin jättämistä. Otin kuitenkin ukon matkaan ja sen tulos oli Vet ERI2, SA. 

Tässä Jussin arvostelu:

"Musta ruskein merkein. Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Kevytkuonoinen pää. Hyvä selkä. Riittävä raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Raajat oikea-asentoiset. Hyvä karvapeite, samoin häntä. Kevyt liike. Miellyttävä luonne."

 

Unni kävi pitkästä aikaa näytillä tuloksena Nuo EH. Unnin arvostelussa lukee näin:

"Parkin ruskea. Ihanne kokoinen, mittasuhteiltaan pitkähkö. Oikealinjainen pää, oikea-asentoiset korvat. Hyvä selkä. Kevyehkö raajaluusto. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Hieman taka-asentoinen häntä. Kevyt liike. Miellyttävä luonne."

Unnista löytyi myös kuva, kuvaajana jälleen Laura Posti, kiitos! :)

 

Nyt me keskitymme ihan täysin Jatsin tuleviin pentuihin.. :)

Muoks: lisätty Kompon arvostelu.