Menee siivillä aika, eikä aina ehätä blogiin kirjoittelemaan.

Viime perjantaina lähtivät Nassikka ja Napakka uuteen kotiinsa, Nassikka muutti Ouluun ja Napakka Kaustisille. Nyt meillä on melko rauhallista, vaikka Jatsi on nyt innostunut remuamaan Ellin kanssa. Tyttöjen kiimat tekevät tuloaan, liekö se saa tytöt riehumaan normaalia enemmän. 

Milka (J. Hupsheijaa) kävi näyttelyssä Ristijärvellä ja se esiintyi ensimmäistä kertaa junioriluokassa (täytti näyttelypäivänä sen 9kk). Tuomarina toimi Mari Lackman ja tulos oli EH. Hurjasti Onnea ja kiitokset Oonalle, tästä on hyvä jatkaa. :)

Muutama kuva Milkasta, kuvat: Pirjo Kivijärvi, kiitos! :)

 

Nyt kun muistan, niin lisään velipojasta Latesta (J. Humpappaa) myös kuvia. Kuvat on ottanut Paula Martiskainen Vääksyn erikoisnäyttelyssä, kiitos! :)

 

Viikonloppu meni mätsäreiden merkeissä. Lauantaina olin tuomaroimassa Raahessa ja sunnuntaina käytin Elliä Oulussa harjoittelemassa. Hienosti Ellillä meni kehässä ja se sai punaisen nauhan. Todella tyytyväinen olen nuoren tytön esiintymiseen ja käytökseen näyttelyalueella. Tästä innostuneena piti Ellistäkin ottaa tuore kuva:

 

Tänään käväisin Nastaa (J. Neilikka) tapaamassa. Tästä nätistä tytöstä tietysti piti myös ottaa tuoreita kuvia:

 

Nyt valmistaudutaan kesän tuleviin näyttelyihin. Elli pääsee pian junioriluokkaan ja Ricoa pitää myös kuljettaa. Useampaan olen jo tämän parivaljakon ilmoittanut ja monta on vielä harkinnassa. Milkakin osallistuu aina kun vain mahdollista. Mukavaa taas jatkaa näyttelyharrastusta, kun on niin monta uuttaa koiraa juoksutettavana. :)