Lauantaina ajelin Rovaniemelle näyttelyyn. Mukana olivat Jussi ja Jatsi, samassa autossa matkusti myös Jori (Dagolas Bullero).

Muuten oli ihan mukava reissu, mutta mäkäräisiä oli ihan kiusaksi asti. Tuntui niin pahalta, kun huomasin ne punaiset rinkulat koirien mahan seudulta. Jatsilla oli muutama purema, mutta Jussilla oli koko mahanalus ihan täynnä jälkiä.

No tänään on kyllä punaiset läikät jo hävinneet :)

Taisi emäntä niistä järkyttyä ihan turhaan..

Jori ja Jussi tulivat ihmeen hyvin toimeen, kun ajattelee, että siinä oli kaksi eri perheen urosta. Samoja puskia nuuskivat, eivätkä kertaakaan edes yrittääneet haastaa riitaa. :)

Sitten tuloksiin, molemmilla koirilla meni ihan mukavasti (pitäisiköhän sanoa, että ihan odotusten mukaisesti). Arvosteluihinkin olen todella tyytyväinen. Tuomarina toimi Jari Fors, jolle varmasti vielä menemme toisenkin kerran.

Jussin arvostelu (VAL ERI):

Musta vaalein ruskein merkein. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan erinomainen. Hieman kapeahko pää. Hyvät korvat. Hyvä runko ja raajat, samoin häntä ja turkki. Liikkuu erittäin tehokkaasti. Luonne oikea.

Jussia kyllä ahdisti ne pienet lentävät penteleet selvästi:

 

Jatsin arvostelu meni näin (VAL ERI2):

Musta vaalein ruskein merkein. Keskikokoinen. Hieman kevyt pää. Hyvät korvat. Hyvä runko ja raajat, samoin häntä ja turkki. Liikkuu hyvin. Luonne oikea.

Jatsi ei oikein ollut esiintymistuulella, taisi ne mäkäräiset häiritä sen verran:

 

Kuvat: Laura Posti, paljon KIITOKSIA! :)