Eilen kävimme näyttelyssä Oulaisissa. Tuomari oli minulle ihan vieras (Leni Finne), joten piti käydä kokeilemassa, mitä hän tykkää meidän koirista. Tuomari osoittautui melko tiukaksi, EH:n ja ERI:n nauhat olivat melko tiukassa.

Unni esiintyi ihan mukavasti. Tulos oli tällä kertaa JUN H.

Arvostelussa sanotaan näin:

"Oikeat mittasuhteet, riittävä luusto. Riittävä kuono-osa. Loiva otsapenger. Hieman poskia. Hieman leveäasentoiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Melko pysty olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Riittävät takakulmaukset. Häntä saisi kaartua paremmin selälle. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, raajat rungon alla. Tänään melko niukka karva."

Arttukin (Jippiajee) pyörähti kehässä, tulos oli hienosti EH3. Avoimenluokan uroksia oli 7, joista 4 sai H:n. Uroksista muutenkin vain 3 sai laatumaininnan erinomainen, eli ei voi olla kuin tyytyväinen. :)

Jatsikin pyörähti kehässä ja tuomaria tuntui huvittavan tämä meidän tytön karvatilanne. Turkki on tippunut ja edelleen lähtee..

Jatsin tulos oli kuitenkin hienosti VAL ERI1.

Arvostelu:

"Oikeat mittasuhteet, riittävä luusto. Aavistuksen pitkä kuono-osa, joka saisi olla täyteläisempi silmien alta. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvät korvat. Oikea ylälinja. Riittävä eturinta. Riittävä olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Ok takakulmaukset. Hyvä askelpituus. Vispaa hieman edestä. Tänään varsin niukka karvapeite."

 

Perjantaina ajelimme Missin kanssa Jussin poikaa Arttua tapaamaan. Valitettavasti Missi ei lämmennyt ajatukselle ollenkaan ja tämä yhdistelmä nyt sitten jäi toteuttamatta tässä vaiheessa. Arttu on kyllä mielettömän komea nuorukainen. Tässä tuoreita kuvia pojasta:

 

Tämä poika on kyllä yksi minun suosikeistani. :)

 

Olen monta kuukautta miettinyt ja pohtinut sitä vaihtoehtoa, jos vielä Jussia käyttäisin Missille. Jussilla on mukavia jälkeläisiä ja Missin kanssa tehdystä pentueesta tykkään kovasti.

Päätin antaa Jussin yrittää, jos meidän mamma siitä lämpiäisi. Niin siinä sitten eilen kävi, että pariskuntaa onnisti ja tänäänkin toisen kerran, joten pentuja on melko todennäköisesti tiedossa heinäkuussa. :)

Toivon mukaan näistä tulee yhtä mukavia kuin edellisistä. Meidän Jatsihan on myös Missi/Jussi pentueesta.

Edellinen Missin ja Jussin pentue näyttää tältä:

JUMPRAHUITI

(näyttelyistä Nuo ERI1, PU4)

 

JIPPIAJEE

(lonkat A/A, silmät ok, kyynärät 0/0, polvet 0/0, LTE +203, näyttelyistä 2 x SERT)

 

JAPADAPADUU

 

JETSULLEEN

(lonkat A/A, silmät ok, kyynärät 0/0, polvet 0/0, prcd-PRA geenitesti / kantaja B, näyttelyistä FI & SE MVA)

 

JUSTIINSAJUU

(kerran käynyt näyttelyissä, josta tuloksena Avo EH4)

 

Nyt jännityksellä odotellaan jokunen viikko. :)