Eilen olimme Jällivaarassa Ruotsissa näyttelyssä.

Lastasimme auton täyteen tavaraa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahdentoista aikaan ja suuntasimme Rellun nokan kohti Ruotsia. Matkassa olivat koirat Jussi ja Bianca (eurasier Arhatin Bianca) & Jenni, minä ja Raili.

Matkaa tuli kokonaisuudessaan n. 860km. Matka ei tuntunut lähellekään niin pitkältä, kun ihailimme hienoja maisemia ja reitti oli meille muutenkin täysin vieras.

Aamulla aikaisin olimme perillä ja näyttelyalueella oli jo täysi tohina päällä. Paljon oli suomalaisia paikalla ja siksi tuntuikin ihan kuin olisi oltu jossain näyttelyssä täällä kotomaassa. Paikka oli oikein mukava, plussana parkkialue, joka sijaitsi niin lähellä kehiä, että tavaroiden raahaaminen ei tällä kertaa tuottanut suurempaa "tuskaa". :)

Biancalla oli heti ensimmäisenä aamusta kehään meno ja hienosti sillä menikin (PN1, SERT; CACIB, ROP, SE MVA). Kaikenlisäksi tytöstä tuli kansainvälinen muotovalio. Hurjasti Onnea Raili ja Bianca! :)

Ei meilläkään huonosti mennyt. Suomesta oli paikalla peräti 9 lapinkoiraa, joka oli melko yllätys. Yhteensä lapinkoiria oli ilmoitettu 27. Jussin tulos oli suomeksi väännettynä VAL ERI3, PU4 (1/3, CK, Bhkl4).

Oikein tyytyväinen tulokseen olen, tavoitteena oli, että jos se CK saataisiin. Tuomarina toimi Göran Bodegård. Arvostelusta en saa oikein selkoa, joten jätän sen nyt tänne lisäämättä.

Erityisen ylpeä olen ukon käytöksestä. Uroksilla tahtoi olla kehässä vähän toisilleen sanottavaa, mutta Jussi seisoskeli lunkisti asennossa, eikä välittänyt tuon taivaallista toisten sanomisista (eipä sillä, ei se yleensäkään mitään kommentoi).

Aamulla otettiin ukosta kuvia, Jenni toimi kuvaajana:

 

Seuraavaksi alamme valmistautumaan Missin (ja Jussin) lapsukaisten syntymään. :)