Meillä oli melko vauhdikas viikonloppu taas.

Lauantaina kävimme ryhmänäyttelyssä Raahessa Ricon kanssa. Tuomarina toimi Teuvo Kangas ja pojan tulos oli AVO EH. Arvostelu menee näin:

"Musta merkein. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan oikea uros, jolla kallo-osaltaan vielä hieman kevyt pää. Komea stoppari. Hyvä runko ja raajat. Hyvä turkki. Vielä hieman pentumainen luonne. Köyristää selkäänsä liikkeessä."

Ricoa rupesi vähän lapsettamaan kehässä.. :D

Sunnuntaina lähdin puoli neljän aikaan ajamaan Kajaaniin, josta otin kyytiin Oonan, Sallin ja Milkan. Sieltä jatkoimme matkaa Kuopion jalostuspäiville. Mielettömän mukava reissu oli, kiitos mukavasta seurasta! :)

Late (J. Humpappaa) oli myös paikalla ensimmäistä kertaa pienissä pennuissa esiintymässä. Poika esiintyi kyllä todella mukavasti ja käyttäytyi oikein mallikkaasti. kovasti se oli muuttunut/kasvanut viime näkemältä. Pienissä urospennuissa esiintyi kaksi koiraa ja Late tuli tällä kertaa luokassaan toiseksi. 

Tuoreita kuvia Latesta:

 

Seuraavaksi menivät kehään Milka (J. Hupsheijaa) ja Elli. Pienissä narttupennuissa esiintyi kolme koiraa, Elli tuli kolmanneksi ja Milka voitti hienosti luokkansa, lisäksi tyttö sai KP:n. Lopuksi vanhempi narttupentu vei voiton. Tämä oli kyllä aivan mielettömän hienoa, Onnea Auli ja Oona! :)

Milkasta muutama kuva:

 

Ellistä yksi kuva myös:

 

Rico oli Kuopiossakin matkassa. Tällä kertaa se malttoi esiintyäkin jotenkuten. :D Avoimenluokan uroksia oli 11, joista neljä sai ERI:n. Ricon tulos oli hienosti ERI4, SA. :)

Ricostakin kuvia:

Urosten kehässä tahtoi taas olla vähän rähinää ja olin kyllä todella tyytyväinen, että Rico ei siihen lähtenyt mukaan ollenkaan. :)

Milkan, Ellin ja Laten arvosteli Markku Kipinä, Ricon Tapio Kakko.