Viikonloppu on taas mennyt koiranäyttelyiden merkeissä. :)

Perjantaina olimme ryhmänäyttelyssä Limingassa. Mukana olivat Arttu (J. Jippiajee), Rico ja Elli. Meillä meni oikein hyvin, olen erittäin tyytyväinen tuloksiin ja päivään muutenkin. Tuomarina toimi Hannu Talvi ja tulokset arvosteluineen menivät näin:

Arttu, AVO ERI2, SA, PU3, VASERT, Hurjasti Onnea!! :)

"Musta merkein.Keskikokoa selvästi kookkaampi. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä kuono. Kallo voisi olla leveämpi. Hieman kapeahko runko. Hyväasentoiset voimakasluustoiset raajat. Komea kattava turkki. Hyvä häntä. Tehokkaat pitkät liikkeet. Hyvä luonne."

Rico, AVO ERI3, SA, PU4

"Musta merkein. Hyvä koko ja mittasuhteet. Komea pää. Sopivan voimakas runko. Jyrkähkö lantio. Hyväasentoiset ja -luustoiset raajat. Hyvä kattava turkki. Muhkea häntä, joka liikkeessä korkea-asentoinen. Hyvät etuliikkeet, takaliikkeiden pitäisi olla joustavammat. Hyvä luonne."

Elli, JUN ERI

"Musta, valkeaa rinnassa. Ihanne koko. Hyvä pää ja korvat. Aavistuksen kapea runko. Hyvä raajaluusto. Aaltoileva peitinkarva. Pohjavilla ei parhaimmillaan. Muhkea häntä. Ryhdikäs esiintyminen. Hyvät liikkeet."

 

Sunnuntaina ajelimme Piteån kansainväliseen näyttelyyn Jussin kanssa. Samalla kyydillä oli myös Mirka Hipun (Kontioharjun Uniharha) kanssa. Meillä oli oikein mukava reissu.

Tuomarina toimi Helge Lie Norjasta. Jussin tulos oli hienosti VAL ERI1, SA, PU2, VACA. Paremmin kyllä meni kuin olin osannut haaveillakaan ja arvostelussa ei ollut yhtään mitään moitetta. :)

Hippu oli hienosti ROP, Hurjasti Onnea! 

 

Nyt meillä alkaa melkoinen muutto hässäkkä. Uusi osoitteemme on pian sitten Iissä. :)