Raskas, mutta kiva viikonloppu alkaa olemaan takana päin.

Lauantaina lähdimme aamuyöstä ajelemaan kohti Tuusniemen näyttelyä. Koirista meillä oli matkassa sisarukset Jatsi ja Arttu. Tuomarina toimi Raimo M. Viljanmaa ja hienot arvostelut hän antoi sisaruksista.

Artturin tulos oli EH ja tuomari vielä tuumi, että oli siinä ja siinä, olisiko antanut ERI:n. Karvaa olisi saanut olla hieman enemmän.

Jatsilla meni todella hienosti, tuloksena AVO ERI1, PN3. Se viimeinen Serti jäi sitten saamatta, mutta ompahan jotain, mitä koko kevään tavoitella. :)

Tuusniemellä tapasimme Krokan (J.Krokantti). Kuvia otin paljon, mutta tänne en nyt näytä niitä saavan ja pitää vielä katsoa ne kaikki otokset läpi kunhan ehättää.

Kroka on kyllä kasvanut kovasti ja näyttää aika paljon äidiltänsä.

(muoks. nyt sain pari kuvaa tännekin lisättyä)

Pari kuvaa komeasta pikku miehestä, ikää vajaa 7kk:

 

 

 

Tänään aamullä kävimme Jatsin kanssa epävirallisissa agility kilpailuissa. Meinattiin myöhästyä, kun aamun mietin, että jaksaako sinne lähteä vai ei. Lähdimme sitten kumminkin ja hienosti meni.

Jatsi ei aluksi oikein innostunut ajatuksesta ja nuuskutteli vain mieluummin kenttää. Varmasti se lauantain näyttelyreissukin vaikutti asiaan. Hyppyradan alussa oli kaksi estettä ja pussi. Pussia emme ole harjoitelleet koskaan. Kerran on ollut epävirallisissa kisoissa radalla sellainen, eikä silloin ongelmia ollut. Nyt Jatsi päätti olla pussiin menemättä.

Meinasin jättää koko pussin väliin, mutta sitten ilmaantui avustaja ja saimme koiran pussiin. Loppu rata menikin ihan nappiin. :)

Möllirata meni todella hyvin. Yksi kielto tuli A-esteellä, kun neiti halusi käydä ensin kurkkimassa esteen alle ennen kuin suostui esteelle menemään. Muuten rata meni kyllä ihan nappiin (jos puomilta liian aikaisin alas hyppyä ei lasketa) ja sijoituimmekin lopulta kolmansiksi. :)

Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia.