Meillä on ollut vähän ongelmia tietokoneen kanssa, näppäimistö ja hiiri lakkasi toimimasta ja itse konekin kaatuilee jatkuvasti.. Pitäisi varmaan pian hankkia uusi kone, tämä nykyinen taitaa pian olla aikansa elänyt vempele.

Sunnuntaina kävimme moikkaamassa Missin kanssa Arttua (i. Jussi e. Miskajasmin Essiina). Tarkoitus olisi saada pennut aikaiseksi seuraavasta juoksusta (toukokuussa) tästä yhdistelmästä. Missi on tällä hetkellä kiimassa ja tällä kertaa ei pariskunnalla natsannut, vaikka hyvin Missi ja Arttu tulivat toimeen. Arttu on kyllä todella komea ja ihastuttava luonteinen nuorukainen, tykkään tästä pojasta kovasti. :)

Tässä tuoreita kuvia komeasta Artusta:

 

Missi ja Arttu:

 

 

Syy, miksi luovutin tämän pariskunnan suhteen tällä kertaa tähän yhteen käyntiin on meidän nuorempi juoksussa oleva neitokainen Jatsi. Ensi sunnuntaina suuntaamme Jatsin kanssa sulhoa tapaamaan. Kahden pentueen hoitaminen olisi ollut kyllä melko raskasta.

Valitettavasti emme pääse Jatsin kanssa sinne suunnalle tällä kertaa, mihin olimme suunnitelleet menevämme. Sulhon tiedot julkaisen sitten, kun on jotain kerrottavaa..

Nyt peukut pystyyn, että Jatsin kanssa onnistaa tällä kertaa. Olisi niin ihanaa saada tämän minun suosikki tytön jälkikasvua maailmaan.

Vähän on ollut kehnot valokuvaus ilmat, muutama todella kehno kuva löytyy.

Siru tuntuu olevan myöskin kiimassa, kun kerran muutkin tytöt ovat :D

Mummeli jaksaa jallittaa Missiä:

 

Unnilla on vielä jonkun verran pentukarvaa jäljellä:

 

Ja "loppu kevennykseksi" pakko laittaa, tämä tyttö se lähtee ensi viikolla Unnin kaveriksi messariin näytille :D

(ei ole enään Jatsilla kuin muutama karva ristissä)