Tämä vuosi on ollut melko kiireinen ja sellaisena se tuntuu jatkuvan loppuun saakka. :)

Jatsilla tosiaan alkoi juoksut ja tiistaina ajelimme sulhon luokse. Meitä oli vastassa aivan mielettömän komea ja mahtava luonteinen herrasmies Terhakan Yömyssy  "Myssy". Tykästyin kovasti poikaan ja Jatsikin näytti vähän "vihreää valoa".

Homma ei kuitenkaan ottanut oikein onnistuakseen ja Jatsi jäi sitten riiuulle. Tänään viimein pariskunta on saanut hommat onnistuneesti hoidettua. :)

Jospa huomenna vielä varmistavat ennen kuin tyttö tulee takaisin kotiin. Nyt olen todella toiveikas. Sulhokin oli niin hieno mies. Kuvia ei valitettavasti kannattanut ottaa, kun oli pimeää. Pitää huomenna katsoa, jos muistaisin ottaa kamerankin matkaan.

Eilen lasahti auto ja tänään se hinattiin korjaamolle. Tuomio oli aika karu, vaihdelaatikko on täysin jumissa. Viikon päästä purkavat lootan ja katsovat, mitä se on syönyt. Nyt ei auta kuin toivoa, että eivät saa aivan mieletöntä laskua aikaiseksi ja lootan saa vielä korjattua.

Jospa tämän vuoden tapahtumat alkavat olemaan sitten tässä tai ei ainkaan mitään dramaattista tapahdu. Ainahan sitä saa haaveilla...