Minulla on ollut nyt pari vapaa päivää ja kuinka ollakaan, iski samontein aivan hirvee flunssa. Sitä sikatautia tämä tuskin on, mutta olo on ollut kyllä aivan kamala..

Viimein olen päässyt kotisivuja päivittelemään. Kovasti sivut tulevat lähipäivinä teettämään töitä, kun pitää jokainen sivu käydä muokkaamassa erikseen. Tekstit edelleen pomppii missä sattuu ja kaikki on muutenkin ihan sekaisin. Tuleepahan päivitettyä samalla jokainen sivu, jos jotain päivitettävää on.

Unnin pra-geenitesti tuloskin on nyt tiedossa, tämäkin tyttönen on sitten kantaja/B. Tämähän alkaa olemaan minulle jo tuttu tulos, joten mitäpä pienistä. Terveitähän nämä kaikki tytöt kuitenkin onneksi ovat. Nämä tulokset vain supistavat sopivien sulhojen määrää huomattavasti. Ehkä muutaman vuoden päästä alkaa olemaan terveeksi testattuja koiria niin paljon, että se ei enään tuota niin paljoa pään vaivaa.

Unni neitokainen aloitti ensimmäisen kiimansa muutama päivä sitten, pian mahtaa olla toisetkin tytöt kiimassa. Jussi ressukka taas joutui eristetyksi, mutta jätkä ottaa sen kyllä ihan lunkisti, on tainnut tottua jo eristyksissä olemiseen.

Lauantaina tarkastetaan Jatsin ja Missin silmät, samalla tutkitaan molempien polvetkin. Toivottavasti tulokset ovat molempien osalta ok.

Nyt täytyy siirtyä sohvalle pitkälleen, jospa tämä flunssa pian tästä helpottaa.