Eilen kävimme Tornion näyttelyssä palelemassa ja täytyy sanoa, että empä ole kylmemmällä ilmalla vielä näyttelyssä ulkosalla ollutkaan. Aamulla oli puheiden mukaan Torniossa peräti -35 astetta pakkasta. Koiratkin hytisivät kylmissään. Nyt saa näyttelyt jäädä muutamaksi kuukaudeksi kokonaan, Unnikin saa kehittyä rauhassa.

Tuloksiin ja arvosteluihin olen tyytyväinen. Tuomarin tehtävää oli toimittamassa ihan uusi tuttavuus, Tuula Savolainen. Tarkalta ja todella mukavalta tuomari vaikutti, ehkä menemme vielä hänen arvosteltavaksi uudemmankin kerran.

Unni on tosiaan aivan keskeneräinen vielä, kuvat puhukoon puolestaan. :D

 

Unni sai kuitenkin EH:n, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Arvostelussa lukee näin:

" 11kk. Hyvä sukupuolileima, hieman ilmava vaikutelma. Oikealinjainen, vielä hieman kapea pää. Hyvät korvat ja kaula. Hieman kevyt, litteä runko. Riittävä raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman alaskinnittynyt häntä, joka voisi asettua selälle paremmin. Takaliikkeissä ahtautta, sivuliikkeet hyvät. Hyvä karva."

 

Jatsi sai ERI:n ja ainoana luokassaan tietysti voitti luokkansa. Jatsista pari kuvaa:

Arvostelussa sanottiin näin:

" 3v. Hyvä sukupuolileima, hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kuono voisi olla täyteläisempi ja lyhyempi. Hyvät korvat, tilava runko. Tasapainoisesti kulmautunut, korkea kinner, hyvä raajaluusto. Takaliikkeet kinnerahtaat, sivuliikkeissä hyvä askelpituus."

Jatsi liikkui kyllä vähän miten sattuu, kun se oli ihan ressukka kylmissään ja nosteli jalkojaan seistessä ja liikkuessaankin töpötteli aivan omituisesti. Nyt on tälle vuotta kaikki muut käyneet arvostelun hakemassa, paitsi Siru, joka ei näillä näkymin enään näihin geimeihin osallistukaan. Mummeli saa vietellä eläkepäiviä ilman näyttelyiden tuomaa stressiä ja hulinaa.

Kiitos kuvista Pirjolle! :)

Mukavaa, kun joku tarkeni kameran kanssa heilua kovasta pakkasesta huolimatta. :)